tiistai 10. syyskuuta 2013

Rauhallisempi viikonloppu / Ett lugnare veckoslut

Viime viikonlopun olin pelkästään kotona perheeni kanssa. Olen ollut melko nuhainen, toisin sanoen ihan tukossa, viime aikoina, joten luulen että lepo oli ihan tarpeen. En ole kuitenkaan tottunut istumaan ihan koko päivää sisällä tekemättä mitään erityistä, joten pieni turhautuneisuus meinasi välillä ottaa vallan.


Sunnuntaina oli siis Gowri-jumalattaren juhla ja maanantaina Ganeshan juhla. Meillä oli eilen vapaapäivä. Kai minä jotenkin oletin että olisimme tehneet jotain erityistä. Perheeni valmisteli hienon alttarin ja pukeuduimme näteiksi vain ottaaksemme kuvia. Oli kuitenkin kivaa vain viettää aikaa perheen kanssa kun vanhempi siskokin oli käymässä. 

Huomisiltana otan yöjunan Chennaihin. Torstaista perjantaihin meillä on get together joidenkin muiden vapaaehtoisten ja FSL-Indian henkilökunnan kanssa. Lauantaina olen suunnitellut tutustuvani Chennaihin ja illalla otan yöjunan takaisin. 

Ja alla sitten pari kuvaa viikonlopusta. (lisää myöhemmin)

Förra veckoslutet var jag bara hemma med min familj. Jag har varit ganska snuvig, helt täppt med andra ord, under den senaste tiden, så ja tror ett det var helt bra att vila lite emellanåt. Jag är ändå inte så van vid att sitta hela dagar bara inne utan at göra något speciellt, så stundvis kände jag mej lite frustrerad.

På söndagen var det alltså Gowri-gudinnans fest och på måndagen Ganeshas. Vi hade ledigt igår. Jag antog väll lite att vi skulle ha gjort något speciellt. Min familj dekorerade nu sitt alttare och vi klädde upp oss med systrarna för att ta bilder. Det var ändå roligt att tillbringa tid tillsammans med familjen då också den äldre systern var här på besök.

I morgon kväll tar jag natt-tåget till Chennai. Från torsdag till fredag har vi get together med vissa andra volontärer och FSL-India personal. På lördagen har jag planerat att ströva omkring i Chennai och sedan ta nattåget på kvällen tillbaka.

Och nedan finns lite bilder från veckolsutet. (mera senare)


beautiful Ammu

Puja
home street

Annu and Pussu (tiger cat)

3 kommenttia:

  1. Moikka Musu; sä olet tosi söpön näköinen tossa kuvassa. Olen tässä mummin vieressä just nyt ja hän sanoi, että näytät kyllä vähän väsyneeltä. Mummi kiittää tänään saapuneesta kirjeestä, se oli ihanaa luettavaa. Pidä huolta itsestäsi kun taas matkustat yöjunalla. toivottavasti kaikki sujuu hyvin :) Mummi teki ihania sämpylöitä. Hyvät hannat käsissä; me halutaan samat t. mami+mummi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi ihana et mummi sai mun kirjeen! joo FSL-tyyppejä tulee mun kaa samal junal, mun kordinaattori nishkal mm, hän on tosi mukava joten en oo yksin :) mä teen teille hirveesti hennaa ku tuun<3 pusuja!

      Poista
  2. Amppu toi Gatta Leopardo on ihan hirveen vaarallinen elukka, pida nàppis iriti siità :) . Làhetàn terveiset Santa Marinellasta; myrsky on laantunut ja rantalaiturilla aurinko paahtaa, ihanaa, kesà vain jatkuu...Tààllà on siis "Un ottimo tempo e un pessimo clima" mikà kertoo eron termien sàà ja ilmasto vàlillà. Siis ihmisille on ihan super sàà mutta elukoille, kasveille ja luonnolle yleensà ilmasto on ankara esim. tosi kuivaa. Salute da me e Fabio!

    Ps. hennoja odotellessa mami

    VastaaPoista